Skip to content

Main Navigation

Mala zemlja za velike okuse

Ove kremšnite mogu napraviti i početnici, okus i tekstura su poput pravih samoborskih

Posted on October 24, 2024 by admin

Lagana krema, smještena između dva sloja hrskavog tijesta, već desetljećima osvaja srca svih sladokusaca

Posted in recept

Post navigation

 U njihovim kobasicama nema vode, pojačivača okusa, glutena i soje, a obiteljsku tradiciju pretvorili su u uspješan posaoObožavaju je Hrvati, Talijani i Slovenci, miriše na djetinjstvo, a gotova je u 40 minuta 

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Posts

  • Chefica popularnog ‘Studija 201’ otkriva gdje kupuje namirnice i za kojim su jelom gosti ‘poludjeli’
  • Turisti tijekom ljeta hrle na njihovu sporo pečenu janjetina, a zbog jednog specijaliteta je teško dobiti stol
  • Sjećate li se Lidije Kralj? Životnom odlukom iznenadila mnoge: ‘Radimo džemove, imamo soljene, tučene masline,..’
  • Jeftino je, štiti od gripe i prehlade, a preukusno: Palenta s kiselim kupusom top je ideja za brzi ručak
  • Jedno je od najstarijih ljekovitih bilja na svijetu, a mnogi ga ne konzumiraju dovoljno

Recent Comments

  1. A WordPress Commenter on Hello world!
Proudly powered by WordPress | Theme: Understrap Child by understrap.com.(Version: 1.2.0)