Skip to content

Main Navigation

Mala zemlja za velike okuse

Vješto spajaju domaće i azijske namirnice, a neki tvrde da pripremaju najbolji losos u gradu

Posted on September 13, 2024 (September 13, 2024) by admin

Toni Grgić, mladi hrvatski kuhar, koristi lokalne namirnice za pripremu egzotičnih azijskih jela koja osvajaju nepca – bez odlaska na drugi kraj svijeta.

Posted in chef

Post navigation

 Ovo je najsvježiji sir koji postoji, proizvodi se samo u Hrvatskoj, a njegova tekstura mnoge iznenadiPoznati zagrebački restoran koristi 99 posto namirnica hrvatskog podrijetla, chef ih sam nabavlja na tržnici 

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Posts

  • Chefica popularnog ‘Studija 201’ otkriva gdje kupuje namirnice i za kojim su jelom gosti ‘poludjeli’
  • Turisti tijekom ljeta hrle na njihovu sporo pečenu janjetina, a zbog jednog specijaliteta je teško dobiti stol
  • Sjećate li se Lidije Kralj? Životnom odlukom iznenadila mnoge: ‘Radimo džemove, imamo soljene, tučene masline,..’
  • Jeftino je, štiti od gripe i prehlade, a preukusno: Palenta s kiselim kupusom top je ideja za brzi ručak
  • Jedno je od najstarijih ljekovitih bilja na svijetu, a mnogi ga ne konzumiraju dovoljno

Recent Comments

  1. A WordPress Commenter on Hello world!
Proudly powered by WordPress | Theme: Understrap Child by understrap.com.(Version: 1.2.0)